Utriggere

Utriggere

Våre utriggere er solide, stødige å gå på og har nok oppdrift så man ikke skal bli våt på beina, uansett om det er snakk om gangbare utriggere eller fortøyningsbommer.

  • Kraftig konstruksjon
  • Mange typer beslag for innfestning eller mulighet for trinnløs justering
  • Varmgalvanisert innvendig og utvendig = lang levetid
  • Robuste synkefrie pontonger
  • Mange standardkomponenter som muliggjør enklere utskifting av deler

Våre utriggere er solide, stødige å gå på og har nok oppdrift så man ikke skal bli våt på beina, uansett om det er snakk om gangbare utriggere eller fortøyningsbommer. Dette for at du skal kunne fortøye og borde båten trygt og sikkert.

Alle hengsler har plastforinger for å minimere støy og slitasje. Enden er avrundet og med buffer for å minimere skader om man er uheldig med tilleggingen. Tilgjengelig i mange størrelser og versjoner, med mulighet for tilleggsutstyr som gitterrist i gangbane, beskyttelsesdeksler i plast eller fendring langs sidene.

Vi har levert mange båtplasser med BI-Brygga utriggere opp igjennom årene, dette har gjort oss i stand til å hele tiden utvikle konseptet og forbedre oss på enkelte viktige detaljer. Allikevel er vi opptatt av å gjøre nye forbedringer mest mulig kompatibelt med eldre versjoner, og at antallet spesialdeler skal holdes på et minimum. Alt dette for at kundene våre ikke skal få fordyrende produkter og unødvendige utgifter.

På utriggerene er det unngått sveising på utsatte plasser for å eliminerer svake punkter med tanke på utmattingsbrudd. Alle deler er varmgalvaniserte både innvendig og utvendig, hvilket gir lengre levetid og mindre vedlikehold. Alle utriggerene er utstyrt med rotasjonsstøpte pontonger fylt med ekspandert polystyrene, noe som gjør dem robuste og usenkbare. Alle varmgalvaniserte ståldeler kan også pulverlakkeres i valgfri farge for en penere overflate om ønskelig.

BI-Brygga AS utvikler hele tiden nye og innovative konstruksjoner for flytebrygger, utriggere, fortøyningsbommer og bryggetilbehør etter ønske fra våre kunder eller ideer fra våre ansatte.

Vår målsetning er å levere brygger i god kvalitet til en fornuftig pris, samt yte god personlig service til våre kunder. For oss er det viktig at våre kunder føler faglig god trygghet når de kjøper og ikke minst når de bruker våre utriggere og utstyr.

Har du spørsmål om løsninger eller priser som passer deg er det bare å ta kontakt med oss!

Doble gangbare utriggere

Doble gangbare utriggere

Våre nye doble gangbare utriggere er en veldig stødig og solid konstruksjon som i tillegg til en stor styrke og stivhet sideveis, er utrolig vridningsstabil som gjør den veldig trygg å gå på selv om det ikke ligger båt i plassen.

Les mer »
Fortøyningsbommer

Fortøyningsbommer

Våre nye og forbedrede fortøyningsbommer er satt sammen av solide 100x100 mm firkantrør i varmgalvanisert høykvalitetsstål. Alle innfestinger på selve bommen, inkludert trekantrammen/Y-benene, er gjort med bolter og klemfeste på undersiden og det er ikke sveist eller boret i firkantrøret for å forhindre utmattingsbrudd

Les mer »