Bryggetilbehør og utstyr

Bryggetilbehør og utstyr

BI-Brygga AS er totalleverandør av alt av utstyr og tilbehør til flytebrygger, småbåthavner og andre bryggeanlegg.

Septikk tømmestasjoner

Tømming av septikktanker i båt vil på grunn av miljøhensyn komme mer og mer i fokus de nærmeste årene. BI-Brygga AS er forberedt på utviklingen og har tilknyttet seg profesjonelle norske samarbeidspartnere for levering av tømmestasjoner for septikk, både stasjonære og mobile løsninger.

Les mer »

Gangveier

BI-Bryggas gangveier gir en fleksibel og solid overgang mellom land og flytebrygge, fastbrygge og flytebrygger, samt mellom flere flytebrygger.

Les mer »

Strømsøyler til brygger og havneanlegg

BI-Brygga AS forhandler de fleste merker av strømsøyler. Slik kan vi tilfredstille kundenes ønsker, behov og smak. Strømsøyler kalles også ofte for strømpullere eller strømposter. Byggstrøm, ABB, Rolec og Industriveien (tidl. TecLight/Goodwill).

Les mer »

Vannposter

Har du behov for en ren vannpost uten strøm eller lys, kan BI-Brygga AS også tilby flere utgaver av dette.

Les mer »

Sikkerhetsutstyr

Ulykker til sjøs kan få store konsekvenser. Dessverre skjer ulykker også mens båten ligger i havn. Derfor tilbyr BI-Brygga AS et godt utvalg av sikkerhetsutstyr, brannslukkere, redningsbøyer og redningsstiger.

Les mer »

Bryggefendere

Bryggefendring kan være en god investering, enten som permanent fendring eller som en ekstra trygghet for å beskytte båten ved til- og fralegging mot kai.

Les mer »

Fortøyningsbøyer

Vi selger og monterer bøyer for fortøyning av båter på svai eller som baug- eller akterfeste mot andre brygger.

Les mer »

Forankring

Vi leverer moringer (betonganker), kjetting, sjakler, tau og tilbehør for forankring av flytebrygger og bøyer. Alle produkter er spesielt tilpasset bruksområdet. Kjetting og tauverk er produsert etter standarder for forankring av oppdrettsanlegg.

Les mer »

Bade- og bryggetrapper

Vi leverer badetrapper og bryggetrapper i både stål, rustfritt og aluminium. Faste og oppvippbare.

Les mer »

Fortøyningsutstyr

Vi leverer mange typer fortøyningspullerer og kryssholt i både varmgalvanisert stål, rustfritt eller syrefast. BI-Brygga AS har også mange smarte løsninger for håndtering av tauverk på brygga.

Les mer »