Om BI-Brygga AS

Spesialist på flytebrygger, småbåthavner, utriggere, fortøyningsbommer og tilbehør til brygger.

BI-Brygga har i en årrekke produsert og levert flytende havneanlegg for småbåter - hele tiden med utvikling og førsteklasses, solide produkter for øye. Virksomheten kan tilby bryggeanlegg for alle formål.

Historie

BI-Brygga AS het tidligere Brygge og Industriservice AS og har laget og montert flytebrygger siden før 1985. Gründer var Ole Hagen. Arne Wangen kjøpte firmaet i 2000. I 2005 kjøpte Tore Berg seg inn, og det er nå sønnen Stein Are Berg som eier og driver firmaet. Ved oppstart hadde bedriften en veldig sterk lokal tilknytning til Sandefjord og Vestold, men nå har virksomheten hele Norge som marked, da hovedsaklig Østlandet rundt Oslofjorden. I dag driver BI-Brygga AS ikke bare med flytebrygger, men også fastbrygger, badebrygger, badeflåter, badestiger, spunting, slår ned pelebrygger og støper fundamenter. Virksomheten driver også med sjøtransport og har blant annet en egen taubåt og lekter med kran. Når det gjelder betongbrygger så samarbeider firmaet med Rixö-bryggan i Sverige.

Generelt

BI-Brygga utarbeider gjerne spesialkonstruksjoner og kan lett tilpasse alle typer bryggeanlegg etter forholdene på stedet. For spesielt utsatte havneanlegg har vi utviklet en ekstra kraftig konstruksjon med dobbeltrørs utriggere. BI-Brygga AS består av fem faste ansatte, men leier inn arbeidskraft ved behov. Det meste av produktene som leveres er egenutviklede som stadig blir oppdatert i forhold til behov og trend. Vi har utført mange store oppdrag på for eksempel Stavern Båthavn hvor firmaet har laget alt av nye brygger i den indre havnen, både flytebrygger og fastbrygger. Andre kunder er blant annet Nøtterøy kommune og Sandefjord havnevesen. Kundemassen forøvrig består av private hytteeiere og båtfolk, båtforeninger, marinaer, kommunale bedrifter og etater. Som totalleverandør av flytebrygger og småbåthavner kan bedriften ta på seg alle typer jobber. Fremtiden ser lovende ut ettersom BI-Brygga AS har fokus på Vestfold, Østlandet og Sørlandet, men utvider også markedet til store deler av Norge inkludert Vestlandet og Nord-Norge.

For å kunne levere deg optimale kvalitetsløsninger til best mulig pris, har vi investert i en effektiv maskinpark tilpasset de utfordringene det er å kunne jobbe i overgangen mellom land og hav året rundt. I dag disponerer vi en rekke spesialfartøyer som arbeidsflåter, lekter m/kran, slepebåt, mindre arbeidsbåter, lastebil m/kran og henger, samt service/montasjebiler.

BI BRYGGA tofarge Flytebryggeentreprenren med omriss
Ansvarsrett logo cmyk
NBPF white background transparent

HMS

Vi skal være en profesjonell bryggeprodusent og i dette ligger også et seriøst forhold til HMS.

Les mer »

Kvalitet

Vårt internkontrollsystem og rutiner innebærer også et sterkt fokus på kvalitet.

Les mer »

Leverandører

Et lite utvalg av våre leverandører av kvalitetsprodukter som sikrer deg som kunde et godt sluttprodukt.

Les mer »

Referanser

Referanser på jobber vi har utført.

Les mer »

Bildegallerier

Bildegallerier fra BI-Brygga AS

Les mer »